Projecten

Nieuws

Engels fauteuils

Engels fauteuils

2 typisch engelse fauteuils voorzien van een effen kleur goud-gele stof. De stoelen krijgen hierdoor een meer eigentijds karakter. De zittingen waren doorgezakt en zijn vernieuwd. Ook de kussens hebben een nieuwe Pantera koudvulling gekregen waardoor de fauteuils weer heerlijk zitten.

“De fauteuils zijn weer als nieuw. Wij zijn er heel blij mee!”

Vintage Gelderland bank

Vintage Gelderland bank

Dit is een echt klassiek Gelderland bankje. Zo leuk als zo’n exemplaar aan je voorbij komt en je deze weer in een frisse nieuwe stof kan steken.

“Weer als nieuw! Met de nieuwe stof en houten pootjes, zit deze weer geweldig”

Vintage stoeltje

Vintage stoeltje

Dit vintage stoeltje voorzien van nieuw binnenwerk. Gestoffeerd met een prachtige grijze stof met geometrisch dessin.

“Het hout is geschuurd en opnieuw gelakt. Met de nieuwe zitting en stof zit de stoel weer heerlijk en krijgt deze een mooie plek in de huiskamer.”

Klassieke fauteuil

Klassieke fauteuil

Deze fauteuil was toe aan een moderne jas. De oude stof was meer dan 25 jaar oud.

“De stoel was een huwelijkskado. Door de nieuwe stoffering: een mooie wollen, bruin-rode stof, past de stoel weer helemaal in ons huidige interieur.”

Draaifauteuil

Draaifauteuil

Deze vintage jaren 60 draaifauteuil heeft een nieuwe wollen jas gekregen.

‘Wij zijn zeer gehecht aan deze stoel, maar de stof was zwaar verouderd. Nu past de stoel weer prachtig in ons interieur!’

Clubfauteuil van rood naar geel

Clubfauteuil van rood naar geel

Deze prachtige jaren 20 clubfauteuil is aan de binnenzijde totaal gerenoveerd en is gestoffeerd met een prachtig okergele Richwool van Keymer Essential Fabrics.


“De stoel is mij zeer dierbaar, het is echt een familiestuk. Ik vind de stoel zo mooi geworden, dat ik er bijna niet op durf te zitten.

Oorfauteuil

Oorfauteuil

Aan deze oorfauteuil was de klant zeer gehecht. Een echte familiestoel met een ‘verhaal’, maar was toe aan een geheel nieuwe jas. De stoel is voorzien van nieuw binnenwerk. Gestoffeerd met de prachtige stof van #switchmeubelstoffen.

“De stoel kan weer een generatie mee. Mijn kleinkinderen zijn dol op de stoel en zitten er graag met z’n tweeën in.”

50-jarige bank

50-jarige bank

Deze bank uit de jaren 50 heeft naast een nieuwe mooie stof een totaal nieuw binnenwerk gekregen. Dat is altijd een hele klus, maar het resultaat mag er zijn. De klant is er superblij mee.

“De bank past weer prachtig in mijn jaren 50 vintage interieur.”

Louis Seize fauteuil

Louis Seize fauteuil

Dit was één van mijn eerste klassieke opdrachten nadat ik voor mijzelf was begonnen. De klant die veel van kunst en antiek afwist vertrouwde mij haar stoel toe. Zeer geslaagd met een prachtige stof die de stoel weer even terug in de tijd zet, maar tegelijkertijd ook weer eigentijds is.

“Mooie antieke meubels hebben een prachtige constructie. Zonde om weg te doen. Opnieuw stofferen geeft de stoel weer een tweede leven. Prachtig gedaan. Ik heb nog een paar stoelen die gestoffeerd kunnen worden door Chairlotte.”

Set eetkamerstoelen

Set eetkamerstoelen

Acht Deense design stoelen waren helemaal versleten. Nieuw koudschuim, katoen en gestoffeerd met mooie blauwe Ploegstof. De stoelen zitten weer heerlijk. De klant heeft zelf het houten frame licht opgeschuurd en in de houtzeep gezet.

“Samen met Charlotte en een stofstaal van de gordijnen op zoek naar een bijpassende stof in kleur blauw-paars voor de stoelen. En helemaal geslaagd. Ik heb de tafel ook maar meteen geschuurd en in de houtzeep gezet. De eetkamerset ziet er nu weer als nieuw uit.”